onsdag 5. desember 2012

Naturlig adventsstemning…

I år ble det heimlaga adventsstake, adventstre og adventskalender. Jeg og familien har vært i skogen å samlet kongler, greiner, granskjegg og mose.

Først laga jeg en rundt krans av greiner, så fylte jeg den med mose, kongler og litt skogskjegg. I tillegg har jeg hengt på litt sølvpynt som jeg har kjøpt på en blomsterbutikk. Tallene på lysene har jeg skrevet på selv med glitterlim.

Hele kransen ligger på et blankt stettkakefat.

P1010130

De hvite snøballene pynta også litt opp, de har jeg kjøpt på Plantasjen.

P1010131

Eg og min 3 år gamle sønn har også lagd et lite adventstre. Jeg kjøpte en lysranke med sølvhjerter på Skeidar, og satte den i en blank vase med sølvsand i. Denne gir veldig fin stemning..

P1010149

 

P1010153

Adventskalenderen ble enkel men staselig i år. Ei tørka grein og blomsterark i grått. Særdeles spennende for en treåring…

P1010140

Ha ei fortreffelig adventstid…

2 kommentarer:

 1. Hei!...så hyggelig at du kikket innom meg!
  Og så nydelig adventstake! og den lyslenken likte jeg veldig godt!
  Jeg bare legger meg til som følger med en gang...tror jeg blir først ute..men det går vel bra??
  God helg:))

  SvarSlett
 2. Hei og HURRA! Min første følger, virkelig koselig! Og en så kreativ sjel som deg, det var helt supert! Normalt er det scrapbooking jeg driver med, men jeg syns det er veldig artig å lage ting av naturmaterialer også. Har kun drevet med slike hobbyer de siste tre årene, så jeg ser på meg selv som en fersking. Og da e det supert å komme over slike inspirerende blogger som din :-) I morra ska eg prøve å lage slike små juletrær, de va SÅ søte. God helg :-)

  SvarSlett